NOWY JESIENNY POST ZAPRASZAM
.header-inner .widget div, .header-inner img { margin-left:auto; margin-right:auto; } ul { width:850px; float:left; margin:0 auto; text-align:center; background-color: #fff; padding: 2px 0 4px 4px; border: 0px solid #000; overflow:auto; }
Moja żona robi najlepszy krem z dyni na świecie! Ale z groszkiem ptysiowym? Pozdrawiam :)
OdpowiedzUsuńA z czym go podaje ? Z grzankami?
UsuńZależy. Jeśli do tego podsmaży słonecznik to tak, dodaje jeszcze grzanki, a jeśli pestki dyni to już nie.
UsuńMusze spróbować ten przepis ponieważ ptysie raczej kojarzą mi się z bardzo płytkim i neutralnym smakiem, a w tej kompozycji mogą być ciekawym dodatkiem.
OdpowiedzUsuńBrzmi apetycznie, muszę w weekend spróbować :)
OdpowiedzUsuńJak to ładnie na zdjęciu wygląda mam nadziej, że mi też tak wyjdzie :)
OdpowiedzUsuńWygląda przepysznie, szczególnie, że ładne zdjęcie wyszło ;)
OdpowiedzUsuńNigdy nie jadłam czegokolwiek z dynią. Muszę spróbować przyrządzić, bo wygląda obiecująco.
OdpowiedzUsuń